Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Intim tetoválás díszíti Gombos Edina testét

Szerelme kitörölhetetlen pecsétjét őrzi vénuszdombján Gombos Edina. A szőke műsorvezetőnő elárulta, hogy Alberto nevének kezdőbetűjét viseli bikinivonala alatt. Edina önfeláldozását a kubai férj is viszonozta.

Kedvesünk nevének magunkra tetováltatásához legalább olyan erős elhatározásra van szükség, mint az igen kimondására az oltár előtt. Sőt, nagyobbra, hiszen elválni bármikor lehet, de a bőrbe vésett monogram a sírig elkísér.

Ezért is árulkodik óriási bizalomról, szeretetről és hűségről Gombos Edina és férje, Alberto kapcsolata. A TV2 Édes élet című műsorában a nézők is szemtanúi lehettek, ahogy az Aktív szexi háziasszonya meglepetéssel készült férje születésnapjára. Edina egy tetoválószalonba vitte kubai kedvesét, ahol Alberto a párja, és kislányuk, Miranda nevének kezdőbetűjét varratta a lapockájára. A tetováló Elvis úgy ala­kította a betűket, hogyha bővül a család, még egy illeszkedhessen a már elkészült E-hez és M-hez.
Fotó: Gombos Edina hivatalos Facebook oldala

Alberto természetesen azonnal beleegyezett az életre szóló emlék elkészítésébe, mivel számára is Edina és Miranda a legfontosabb, a hegyes tűtől azonban kifejezetten félt. Ezért tapasztalt feleségétől várta a megnyugtatást, ugyanis Edina – egy, a nézők számára láthatatlan helyen – már őriz egy tetoválást.

Az apró motívumról így beszélgetett a kamerák előtt férj és feleség: – Neked fájt? – kérdezte Alberto. – Nem. – De az ott húsosabb – válaszolt nevetve a férfi. – Igen, az intim tetoválás – tárta ország-világ elé titkát Edina. – Tudom. Gyakran látogatom. Jóban vagyunk – helyeselt kajánul a büszke férj.

Gombos Edina soha sem tagadta, hogy vérmérséklete talán még latin férjénél is hevesebb. De a képernyő előtt ülve is látszik, hogy az apró terme-tű műsorvezető ízig-vérig nő.

A TV2 valóságshow-jából pedig az elmúlt hetekben kiderült, hogy férjével szenvedélyesen szeretik egymást. Edina olyan asszony, aki az élet minden területén párja kedvét keresi. Ám a hálószobába már nem akarja beengedni a nézőket és az olvasókat. Így a bikinivonala alatti ábráról sem akart beszélni. – Egy A betűt viselek, de legyen elég ennyi! – zárta rövidre a témát a szerető anyuka és odaadó feleség.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra