Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kanye West élő adásban zuhant össze

Furcsa hetet zárt a West-Kardashian család. Míg Kim talált egy olyan testrészt a testén, amit 2015-ben még nem villantott ki, addik Kanye élő adásban fakadt sírva - írja a life.


A kőkemény Kanye West, akinek csak nagyon ritkán ül ki bármilyen érzelem is az arcára, egész egyszerűen elbőgte magát. A legjobban persze nem ő, hanem a rádióműsort és a beszélgetést irányító műsorvezető lepődött meg, meg persze West rajongói. Nézd meg te is a furcsa jelenetet:


A videón látszik, aogy West egyik pillanatról a másikra zuhan magába a Radio 1 stúdiójában, amikor is szóba került egy tavaly elhunyt divattervező, Louise Wilson. Ő korábban Kanyét is ellátta stílustanácsokkal, elvesztése pedig úgy tűnik, jobban megviselte a zenészt, mint gondoltuk. "Ilyen még soha nem történt velem" - nyilatkozta később Kim Kardashian keménykötésű szerelme, aki kapott pár percet arra, hogy az incidens után összeszedje magát.

Forrás: Life.hu

Nincsenek megjegyzések