Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

4 gyereket szült, és csodásan fest Mark Wahlberg felesége - Így cukiskodtak a tengerparton

A párt nyaralás közben fotózták le.

Mark Wahlberget és feleségét, Rhea Durhamet pár napja kapták lencsevégre nyaralás közben: a pár Barbadoson vakációzott a gyerekek nélkül, és a képek tanúsága szerint remekül érezték magukat, miközben az óceánban és a strandon turbékoltak. A 45 éves amerikai színész kirobbanó formában van, felesége pedig még inkább, aki négy gyermek megszületése után is bátran mutatta meg karcsú alakját bikiniben.

Kattints és nézd meg képes összeállításunkat Mark Wahlberg és felesége nyaralásáról!
Mark Wahlberg 2001 óta van együtt Rhea Durhammel, akit nyolc évvel később vett feleségül. A 38 éves amerikai modell két fiút és két lányt szült, akiket nem vittek magukkal romantikus nyaralásukra.
Rhea Durham alakján egyáltalán nem látszik, hogy az elmúlt évek során négy gyermeknek is életet adott, bikinis testét a fiatalabb modellek is simán megirigyelhetik.
Jó látni egy hollywoodi sztárpárt, akik 15 év után is odáig vannak egymásért. Legidősebb gyermekük, Ella Rae 13 éves, Michael 10, Brendan Joseph nyolcéves, Grace Margaret pedig hatéves.
Mark Wahlbergnek sem kell szégyenkeznie, hiszen izmos felsőtestét meglátva biztosan megfordultak utána a nők a strandon.

Nincsenek megjegyzések