Attól tartasz, hogy megcsal a párod? Ebből a 6 jelből kiderül, igazad van-e

Ha attól tartasz, hogy párod melletted mással is ágyba bújik, ezekből a jelekből megtudhatod, mennyire bízhatsz meg benne!
1. Szeret veled lenni

Nem csak az ágyban, de a szabadidejében is igyekszik minél többet veled lenni. Sok közös programot csináltok és nem nézegeti állandóan az óráját, ha veled van, hogy elrohanjon valahová.

2. Beszéltek a vágyaitokról

Ha már túl vagytok a kezdeti ismerkedős szakaszon, bátran beszéljétek meg egymással a szexuális vágyaitokat is. Ha mindent megkapsz és ő is mindent megkap otthon, egyikőtök sem fog másfelé kacsintgatni!

3. Nem menekül el a problémák elől

Ha konfliktus adódik, nem menekül el, amíg lenyugszanak a kedélyek, hanem közösen igyekeztek megoldani mindent.

4. Rendszeresen szexeltek

Ha szeret téged, egyértelműen kíván is, így a rendszeres együttléteknek nem csak kötelességből kell történniük, de ha mindkettőtök megkapja, amit kíván, a kapcsolatotok is mélyebb lesz tőlük.

5. Nem sírja vissza az egyedüllétet

Ha gyakran mondja, hogy mennyivel jobb volt neki egyedül, mert azt sinálhatott, amit csak akart, netán megjegyzi, hogy hátráltatod valamiben, kezdhetsz gyanakodni, sóvárog régi szabadsága után!

6. Elkötelezi magát

Ha még nem is jegyzett el, de fontos és hosszútávú dolgokról nyíltan és szívesen beszél veled, egyértelműen veled tervezi a jövőjét!

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog