Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mégis meggyilkolták Whitney Houstont és lányát? Exhumálják a holttestüket

Egy éve, hogy tragikusan fiatalon, mindössze 22 évesen meghalt Whitney Houston egyetlen lánya, Bobbi Kristina Brown, akit hat hónappal korábban a saját fürdőkádjában találtak meg eszméletlenül, utána pedig haláláig kómában volt.
Az eset kapcsán számos ellentmondásos teória kelt szárnyra, de a nyomozás még tart és az igazság sem derült ki ezidáig. Hamarosan közelebb kerülhetünk a megoldáshoz, hiszen a legfrissebb hírek szerint Bobbi Kristina és Whitney Houston testét is exhumálni fogják.

A rendőrség azért rendelte el az ismételt boncolást, mert szerintük mindkét nő gyilkosság áldozata lett, erre keresnek majd bizonyítékokat – írja a Radar Online.

Kristina halálával egyébként sokan – köztük a családtagok is – a fiatal lány férjét, Nick Gordont gyanúsították. Nemrég egy közös barátjuk, Max Lomas elevenítette fel a történteket; ő volt az, aki megtalálta a szerencsétlenül járt magatehetetlen lányt. A fiú vad bulikról, drogozásról és rengeteg veszekedésről mesélt, és úgy emlékszik, hogy Bobbi Kristina és Nick között az utolsó estén is hatalmas vita robbant ki, miután egy szórakozóhelyen mindketten félrelépéssel gyanúsították meg a másikat.

Nincsenek megjegyzések