Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szexért szerel egy magyar gázszerelő

Olyan gázszerelő kínálja szolgáltatását Budapesten, akinek nem pénzzel kell fizetni. A hirdetés címe találó: költségcsökkentés okosan...
Az elmúlt hónapokban botrányos hirdetésre bukkantunk, miközben azt gondoltuk, újabb meglepetés már nem érhet minket. Tévedtünk.

Az egyik legnagyobb hirdetési oldalon találtuk ezt a különlegességet, amelyben egy gázszerelő férfi hirdeti magát így: valós mester vállalja hibás gázké­szüléked javítását, fűtés, meleg víz. Harminc éve csinálom. Jól. Lehet egyszeres, vagy rendszeres. Nosza, azonnal írtunk is neki egy hölgy nevében, hátha va­lamit félreértünk, és mégsem arról szól a hirdetés, amire gondolunk. Kisvártatva érkezett a válasz.
– A hirdetést tökéletesen értelmezte. Szervizben dolgoztam 24 évig.... 58-as évjárat va­gyok. Volt már több hasonló javításom – írta válaszlevelében László, aki még egy virágfotót és egy párzó csigapár képét is elküldte nekünk. Azért arra őszintén kíváncsiak lennénk, hány hölgy választja ezt az urat, hogy egy kicsit spóroljon, pontosabban költséget csökkentsen...

Nincsenek megjegyzések