Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Apja halálának napján is színpadra állt Lagzi Lajcsi

"A komédiásnak is van lelke" – magyarázta Lagzi Lajcsi az éppen egy vízzel teli pohár mellett ülő Gesztesi Károlynak, miután elmesélte élete egyik legnehezebb időszakát, mikor is elvesztette az édesapját.
Tudunk-e mindig komédiásak lenni? – tette fel a kérdést az Édes élet kamerái előtt. – "Amikor december 28-án meghalt az apám, nekem akkor is ki kellett állnom a színpadra, és utána fel kellett állni szilveszterkor is. Ezt azóta sem tudtam mindig feldolgozni. Nem volt kötelező felmenni... de az apám, ha élt volna, azt mondta volna, hogy lépjek fel. Nagyon érdekes a komédiásnak az élete. A komédiásnak is van lelke."

Tudni kell, hogy Galambos Lajos édesapja is előadóművész volt, hétvégenként lakodalmakban muzsikált, azaz Lajcsi már gyerekkorától szívta magába a zenét, és a Zeneművészeti Főiskola elvégzése után az ország egyik legismertebb muzsikusa lett - írja a nők lapja café.

Nincsenek megjegyzések