Jön a Karácsony - Így segítenek az Arkangyalok a készülődésben!

December időszaka lelkünk ünneplőbe öltöztetéséről is szól, így készülve a szeretet ünnepére.
Az eddigi évek tapasztalatából azt látom, hogy sokan beleesnek abba a hibába, hogy túlhajszolják magukat, loholnak a tökéletesnek hitt ajándékok után. Aztán elfáradva, kimerülve és kiüresedve esnek be a fa alá, ahol egymást pont a lényeggel nem tudják megajándékozni: a béke, hála és tiszta szeretet érzésével.

Hogy az idei karácsony más legyen, mint a többi, szólítsd meg az Arkangyalokat! Nem kell hozzá, különleges földön túli képesség. Ezek a varázsszavak: Kérlek... és

Köszönöm!

Mihály Arkangyal

Ő az, aki megtisztít téged a szívedben lévő haragtól, és minden olyan negatív érzelemtől, ami megakadályoz Téged abban, hogy pozitív érzésekkel készülj az ünnepre. Valamint abban is segít, hogy ebben az időszakban csak a számodra fontos dolgokkal tudj foglalkozni!

Így kérd: Kérlek Mihály Arkangyal, tisztítsd meg szívemet minden olyan negatív, félelem alapú energiától, ami nem szolgálja a lelki békémet. Kérlek, vezess ezen időszak alatt, és segíts, hogy a számomra és szeretteim számára fontos dolgokra tudjak összpontosítani.

Köszönöm

Chamuel Arkangyal

Ő a kereső angyal. Segítségedre lehet, hogy könnyen és gyorsan találd meg azokat az ajándékokat, amiknek szeretteid igazán örülnének.

Így kérd: Kérlek Chamuel Arkangyal, találd meg, és számomra egyértelmű módon mutasd meg nekem a tökéletes karácsonyi ajándékot XY szerettem számára.

Köszönöm

Jofiel Arkangyal

A szépség és harmónia angyala. Ha Őt hívod, biztos lehetsz benne, hogy minden gondolatod pozitív lesz. És bármi történjen is a külvilágban, a Te szívedben béke és szeretet fog uralkodni.

Így kérd: Kérlek Jofiel Arkangyal, segíts, hogy az ünnepi készülődés időszakában és az ünnep napjaiban is a gondolataim és érzéseim a tiszta fényen és szereteten alapuljanak. Köszönöm a harmóniát, és békét, amivel megtöltöd lelkemet és gondolataimat.

Raquel Arkangyal

A békés, harmonikus kapcsolatok angyala. Érdemes Karácsony napján hozzáfordulni, különösen, amikor sok ember gyűlik össze egy helyen.

Így kérd: Kérlek Raquel Arkangyal, teremts békét az összes érintett között, akikkel együtt töltöm a Karácsony ünnepét, segíts, hogy egymásra szeretettel és békével tudjunk tekinteni, minden korábbi sérelmünket, nézeteltérésünket félretéve.

Köszönöm

Az Arkangyalok bárkinek segítenek. Isten végtelen szeretetével tekintenek ránk. Ítélkezés vagy bármiféle megkülönböztetés nélkül. Nagyon szeretik a színes fényeket, halk zenét, gyertyát, kristályokat, finom füstölőket. Ha ezeket használva kéred őket, annak nagyon örülnek.

Angyali csodákkal teli ünnepi készülődést Nektek!

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog