Örök búcsú? Meglepő bejelentést tett Sebestyén Balázs

A csapat szeretne újra Morning Show-t, de csak akkor ha együtt maradhatnak és senki nem szól bele a műsor koncepciójába.
Múlt szombaton állt le az utolsó kereskedelmi rádió, a Class FM. Nagy vihart kavart ez is, de nem akkorát, mint a Morning Show idő előtti megszűnése. Eddig nem voltak komolyabb tárgyalások, hol folytatnák a műsort, de megvizsgálnak minden lehetőséget. Nem sok helyen tudnák elképzelni a műsort és csakis úgy, ha együtt marad a csapat.

Sebestyén Balázs azt is elmondta, hogy ha szabályozni, vagy cenzúrázni akarják az adást, és nem sikerül megtartani az eredeti koncepciót, akkor lehet, hogy nem rádióznak tovább.

A műsorvezetők kifejtették, hogy ugyanolyan megdöbbenéssel állnak a történtek előtt, mint több százezer ember az országban.

"Ahogy ez a dolog véget ért, az nagyon csúnya, nem elegáns, ugyanakkor nagyon tipikus" – mondta Sebestyén Balázs, majd hozzátette, szomorú, hogy ennyire átpolitizált lett az ország.

"Nem kell ahhoz nagyon mélyre ásni, hogy tudjuk mi történt itt az elmúlt pár évben" – tette hozzá a Class FM és a Neo FM megalakulására célozva.

"Már átpolitizálva indultak a dolgok a Class FM megalakulásakor, hiszen tudjuk, hogy lett vége a Sláger és a Danubius Rádiónak is. Tudjuk, ki kivel veszett össze: itt Simicska Lajosról és Orbán Viktorról beszélek."

Vadon Jani szerint érthetetlen, hogy történhetett ez meg egy olyan reggeli, politikailag független, szórakoztató műsorral, amely hallgatottsági és bevételi szempontból is nagyon jól teljesített.

A műsorvezető úgy látja, ezzel azt üzenik az országnak, hogy senki sincsen biztonságban - írja az atv.hu.


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog