Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Amerikában építi karrierjét Vastag Csaba

Egy évvel legutóbbi látogatása után ismét Amerikában dolgozik karrierje további lépésein Vastag Csaba. Az énekes, aki nemrég egy tehetségkutatóban zsűriként is kipróbálta magát, a tengerentúli könnyűzene egyik fellegvárában, Nashville-ben írja éppen legújabb dalát nem is akármilyen segítséggel.
"Desmond Child hívott el magához, akinek feltett szándéka, hogy komoly segítséget nyújtson magyar zenészeknek, producereknek, dalszerzőknek és a zeneiparban dolgozóknak. Szeretné, ha ki tudnánk lépni a nagyvilágba, és ehhez ő megpróbál minden olyan segítséget megadni, amellyel el lehet indulni" – mondta a Blikknek Vastag Csaba.

"Desmond azt tervezi, hogy a közeljövőben legalább tíz magyar szakmabelit kihív ide magához, hogy bemutassa fontos embereknek, bízva a későbbi közös munkában. Kiváló kapcsolatai vannak, hiszen a stúdiójában olyan emberek mindennapos vendégek, mint a Bon Jovi tagjai, az Aero­smith énekese, Steven Tyler vagy Ri­cky Martin" – mesélte Csaba, akit láthatóan régóta kedvel a magyar származású amerikai producer, hiszen egy évvel ezelőtti látogatásakor is sok időt töltött az énekessel. Nem is beszélve arról, hogy az 56-os emlékév alkalmából született, Desmond Child által írt dal, az Egy szabad országért egyik előadója is.

"Örülök, hogy én is részese vagyok annak a csapatnak, amely egy olyan emberrel dolgozhat, aki a világsztárok krémjével zenélt már együtt" – jelentette ki Vastag, aki nemsokára továbbutazik Los Angelesbe, ahol tervei szerint ismét fellép. Emellett reméli, hogy legalább akkora szerencséje lesz, mint tavaly, amikor olyan világsztárokkal találkozott, mint Mike Tyson és Syl­vester Stal­lone.

"A Los Angeles-i magyar egyesület klubjában, a Magtárban, valamint egy helyi magyar templomban is felléptem, Návai Anikónak köszönhe­tően pedig eljutottam a Golden Glob­e-díj-átadóra", aki még CBS stúdiójának kulisszái mögé is beleshetett.

Nincsenek megjegyzések