Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Borított a divattervező: belef*nganak a magyar celebek a ruháimba

Bochkor Gábor és csapata a pénteki Önindítóban kérdezte Náray Tamást egy korábbi Facebook posztjáról, mely a magyar hírességekre irányult és eléggé negatív hangvétele volt.
A tervező úgy véli, hogy sok sztár nem képes fizetni a ruhákért és ezért kölcsönkért darabokban parádézik egy-egy nívósabb eseményen. A kifakadásból botrány lett, és például Tóth Gabi is kifejezte nemtetszését az ügyben.

Náray a Music FM-en ezért kifejtette, hogy mire is gondolt pontosan: úgy véli, hogy mivel rengeteg munka van egy-egy darabban, nem lenne kifizetődő azt kölcsönadogatni, pláne, hogy többször előfordult már az is, hogy elhasználtan kapta vissza valamelyik ruháját. Ráadásul - ahogy ő fogalmaz - beleizzadnak, belepukiznak egész este - írja a Life.hu

- Vannak televíziós projektek, magazinos divatbemutatók, ahová fel szoktak kérni dizájnereket, akiknek fizetnek. Ott kölcsönadja az ember pár percre, az illető nem viseli tovább és odaírják, hogy ki tervezte. Aztán van a másik oldala a dolognak, amikor egyes celebek vagy hírességek egy-egy sajtóesemény vagy díjátadó kedvéért kérnek ruhát - mesélte Tamás, majd hozzátette, hogy van sajnos egy harmadik oldala is az éremnek, amikor felhívja valaki azért, mert elmenne bulizni, de épp nincs mit felvennie.

Nincsenek megjegyzések