Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Brutális: ennyit ihatott Gesztesi, mielőtt kocsiba ült

Két évig nem vezethet autót Gesztesi Károly.
A színésznek ki kell fizetnie a perköltséget, egy 400 000 forintos büntetést, valamint két évre eltiltották a vezetőstől, miután ittasan balesetet szenvedett még november 6-án - írja a Bors.

- Korrekt és méltányos az ítélet - mondta a lapnak Gesztesi ügyvédje - Gesztesi Károly 1981 óta ve­zet, soha, egy szabálysértést sem követett el, beleállt ebbe a történetbe, nem menekült el a helyszínről, részletesen beismert mindent. Sőt, a közérdekű munkát is vállalta volna, pedig ezt az ügyészség nem kérte.

Ráadá­sul „csak” kategóriakorlátozást kapott, B kategóriára. Az is az előnye ennek, hogy így nem kell majd utánképzésen részt vennie, ha lejár a kétéves eltiltás - mondta dr. Borbély Zoltán.

Az interneten lővő véralkoholszint-kalkulátor segítésgével, a Bors kiszámolta, hogy Gesztesinek kb 14 whiskeyt kellet innia ahhoz, hogy elérje a 2,5 ezrelékes véralkoholszintet.

Nincsenek megjegyzések