Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült - ez az ideális péniszméret

Sokszor mondják, hogy nem a méret a lényeg. A gyakorlat azonban sokszor nem ezt mutatja. Kutatók megállapították, hogy mégis mekkora a tökéletes pénisz a csajok szerint. Íme!
Meglepő eredmények

A tudósok 75 nőt vizsgáltak, méghozzá úgy, hogy különböző hosszúságú és vastagságú 3D-s péniszmodelleket mutattak nekik. A legkisebb 10, a legnagyobb pedig 22 centis volt. A csajoknak azt kellett eldönteniük, hogy melyik a legideálisabb méret számukra egy hosszú távú kapcsolatban, illetve egy egyéjszakás kaland esetén.

A biztonság fontosabb egy kapcsolatban?

A nők szerint ugyanis az ideális pasi férfiassága 16 centi hosszú és 13 centi a kerülete, de a futókalandokra gondolva nagyobbat választottak, bár nem sokkal. Ezek esetében ugyanis a 16,25 centis modell lett a nyerő - írja a cosmopolitan.hu. Tehát ha egyéjszakás kalandról van szó, akkor a nagyobb méreteket kedvelik. Viszont hosszabb kapcsolatok esetén inkább a testi és lelki biztonságot tartják fontosabbnak.

Nincsenek megjegyzések