Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elszólta magát a gyerekeiről Katalin hercegné, elképesztő dolgot árult el róluk

Nyilvános eseményen beszélt a család dolgairól.
Vilmos herceg 35 éves felesége, Katalin hercegné a héten egyedül látogatott el Luxemburgba, ahol egy kerékpáros rendezvényre is hivatalos volt. Itt árulta el, hogy gyermekei, a lassacskán 4 éves György herceg, illetve a 2 éves Charlotte hercegnő épp most tanulnak biciklizni. Mindezt egy kerékpáros apukával osztotta meg, akinek két lánya van.

"Éppen arról beszélgettünk, milyen jót tesz a gyerekeknek a biciklizés, mert ez a sport testmozgásnak sem utolsó, ráadásul így akár egyedül is elmehetnek az iskolába, ha ez biztonságos. Ekkor mondta, hogy az ő gyerekeinek is van már kerékpárja. Állítása szerint mindig nagyon izgatottak, amikor tekernek rajta" - mesélte Frank Schleck, profi kerékpáros.

Vilmos herceg és Katalin hercegné egyébként egyáltalán nem olyan merevek a gyereknevelést érintő kérdésekben, mint a királynő. Céljuk, hogy Charlotte hercegnőnek és György hercegnek hétköznapi, normális gyerekkora legyen, mint bárki másnak. Iskolát is így választottak, György szeptembertől egy londoni intézmény diákja.

Forrás: Femcafe

Nincsenek megjegyzések