Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ennyire szereti George Clooney a feleségét

George Clooney egy fiatalon elkövetett, és 1993-ban válással végződő házasság után sokáig csak úgy falta a nőket, akikkel előbb vagy utóbb rendre szakítással végződtek a kapcsolatai. 
Így az egész világ elkönyvelte örök agglegénynek – egészen addig, amíg meg nem ismerte Amal Alamuddint. Ebben a videóban saját szavaival meséli el, mennyire szereti a libanoni származású brit emberi jogi ügyvédet.

„Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk, volt egy olyan érzésünk, hogy egymás oldalán fogunk kikötni.

Elég hamar rájöttem, hogy életem hátralévő részét Amallal szeretném leélni" – hangzik el Clooney szájából az összeállításban.

A sztár beszél arról is hogy milyen büszke szerelme fontos munkájára, főleg, amikor az talárba öltözve beszél a strasbourgi Emberi Jogi Bíróságon.

A videós összeállításban arra is láthatunk példát, hogy Clooney a nyilvánosság előtt sem szégyelli kimutatni Amalhoz fűződő érzelmeit, akit 2014 szeptemberében el is vett feleségül, jelenleg pedig ikreket várnak.

Letérdeltem, és azt mondtam neki: nem tudom elképzelni, hogy a hátralévő életemet nélküled éljem le" – eleveníti fel nekünk a lánykérés pillanatát a sztár, aki a klip végén azt is elmeséli, melyik volt az a tipikus agglegényszokása, amiről szerelme leszoktatta.

Nincsenek megjegyzések