Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Jennifer Lopez bikiniben illegeti a kerek popsiját

Jennifer Lopez bikiniben illegeti a kerek popsiját
Azt már régóta tudjuk, hogy Jennifer Lopeznek már sikerült két vállra fektetnie az időt, sőt már fürkésztük azt is, hogy vajon ez hogy sikerülhet neki.

Ugyan évtizedek óta az egyik legkedveltebb sztár, de mindig tud nekünk újat mutatni. Nos, tudjuk, hogy hiába a siker és csillogás, a párkapcsolatai miatt neki sem volt felhőtlenül boldog minden rivaldafényben töltött perce. 

Ahogy nem is olyan régen beszámoltunk róla, most azonban JLo újra szerelmes, és saját állítása szerinte boldogabb már nem is lehetne. Ha pedig valaki boldog, akkor ugye az önbizalma is az egekben van.

Igazi, neki amúgy sem volt önbizalom kérdése, hogy bevállaljon szexi ruhadarabokat, hiszen a meztelenruha divatba hozója a vörös szőnyegen is bátran meri vállalni a rizikós darabokat. Meg az olyan elképesztően szexi címlapokat is, mint amivel most rukkolt elő a GQ orosz kiadásának címlapján:

Nincsenek megjegyzések