Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mini Négyen egy gatyában találkozó volt a vörös szőnyegen Blakey Lively-val és Alexis Bledellel

Mielőtt volt Gossip Girl, Blake Livelyt a Négyen egy gatyában filmekben ismerhettük meg, ahol a Szívek szállodájának Roryjával együtt láthattuk a vásznon. Azóta már jó sok idő eltelt, Livelyból szupersztár lett a Pletykafészeknek köszönhetően, majd hozzáment Hollywood egyik legsármosabb pasijához, és két csodaszép gyerek édesanyja.
Alexis Bledel pedig felelevenítette tavaly a Gilmore Girls-t a Netflix-nek hála és jelenleg a nagyra értékelt Hulu-sorozatban, A szolgálólány meséjében látható.

A lányok most újra összetalálkoztak a vörös szőnyegen a Négyen egy gatyában másik sztárjával, Amber Tamblynnel együtt, így egy kisebb találkozó volt a Paint It Black vetítésén, melynek rendezője nem más, mint Tamblyn.
Nem csoda, hogy a csajok elmentek barátnőjüket támogatni. Blake Lively természetesen ismét nagyon csinos volt, de ügyelt rá, hogy ne öltözze túl az este sztárját, Amber Tamblynt,  így egy nadrágos fekete-fehér szettben jelent meg.
Egyébként annak ellenére, hogy kevés közös van bennük még most is nagyon közel állnak egymáshoz, Tamblyn elárulta, hogy a bemutató előtt is éppen Lively-val SMS-ezett arról, hogyan gőzölje ki a gyűrött blúzát, a divatérzékeny színésznő mindig remek tanácsokkal látja el barátnőjét, és még azt sem tartják kizártnak, hogy egy harmadik Négyen egy gatyában filmet forgassanak.

Drukkolunk!

Nincsenek megjegyzések