Nem hiszed el, ki áll Kylie Jenner szépségmárkájának a sikere mögött

A szépségipart teljesen feje tetejére állító Kylie Jenner ahányszor bemutat egy újabb szájfénykollekciót, legyen az egy különleges limitált kiadás, valamelyik nővérével egy kollaboráció, vagy egy új termék, a fiatal médiasztár ezt nagyon kívánatosan teszi meg. 
Nem véletlen, hogy egy-egy új darab, kollekció bevezetésekor mindössze percek alatt felvásárolják a rajongói a termékeinek készleteit.

Azonban nem is gondolnád, mi a titka Kylie Jenner tökéletes fotóinak, ugyanis a termékeit kizárólag a közösségi médiában népszerűsíti, azok közül is elsőként Snapchaten. 
Kylie képes több órányi anyagot is készíteni Snapchatre, ahol részletesen, különböző beállításokban, fényekben, egymáshoz viszonyítva mutatja be a rúzsait. Ha eddig azt hitted, hogy ilyenkor valamelyik barátnője, netalántán egy modell, vagy saját maga az, akinek a karján megmutatja a mintákat, akkor most nagyot fogsz nézni: Kylie Jenner kézmodellje nem más, mint a bejárónője.

„A házvezetőnőm karját használom a Snapchatjeimhez. Neki van a legtökéletesebb karja a termékminták bemutatásához. Olyan kedves, ahogy ott ül és hagyja, hogy tegyem a dolgomat. Fontos számomra, hogy amikor először megmutatom a termékeimet, akkor jól nézzenek ki”, mesélte Kylie Jenner a Fast Companynak.

Egyébként a termékmintás bemutató is Kylie Jenner egyik saját találmánya, és azóta persze már mindenki ezt csinálja. Viszont, ha Kylie jobbkeze a bejárónője, akkor lehet össze kellene vele már hozni egy közös kollekciót, nem? 

Forrás: Glamour,hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog