Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megszólalt Hajdú Péter: "Az igénytelenség és a hazugság. Ezt a két dolgot nem tudom elviselni"

Míg az utóbbi napokban Sarka Kata boldog párkapcsolatáról szólnak a cikkek, addig férje, Hajdú Péter koránt sem ilyen boldog, hiszen szakított szerelmével, Eszterrel.
Arról, hogy mennyire viselte meg a szakítás, illetve nyitott-e már egy új szerelemre, a Best magazinnak mesélt.

– Nem viselt meg, mert lényeges szempont az idő. Azt, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudom túltenni magam, az attól is függ, milyen hosszú volt a kapcsolat, hogy milyen mély volt az érzelem, ami a másikhoz kötött, és hogy mi volt az ok, amiért az ember lezárt egy kapcsolatot – magyarázza Hajdú Péter a magazinnak. Azt is elmondta, hogy természetesen ő is vágyik új szerelemre, hiszen nem agglegény típus, és úgy gondolja, hogy a boldogság neki is jár. Reméli, meg is találja hamarosan. És hogy milyen nőt keres?

– Nincs igazán megfogható konkrétum, amit keresek, azt viszont tudom, mi az, ami taszít: az igénytelenség és a hazugság. Ezt a két dolgot nem tudom elviselni – árulta el a showman a Best magazinnak, és arról is beszélt, milyen érzés, amikor szerelmes. – A szerelem egyszer csak jön, és aztán megváltozik minden. Nem tudom sem irányítani, sem leírni ezt az érzést, de az maga a csoda.

Nincsenek megjegyzések