Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Még ezt is megteszi kapcsolatáért Dobó Kata

Sok víz lefolyt már a Dunán, amióta Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme egy tavalyi balatoni vitorláson elkezdődött.
Mára már össze is költöztek, Kata pedig vacsorával várja haza párját.

A szerelem kiegyensúlyozottabbá tette a színésznőt, aki tudja, mit szeretne sugározni magából, és mindig önmagát adja. Zsidró Tamással való boldog párkapcsolatának titka, hogy mindketten hisznek a hagyományos női és férfi szerepekben, ehhez próbálkoznak alkalmazkodni, ami elmondásuk szerint nem mindig megy könnyen.

– Tomi elfogadta, hogy egy színésznővel él együtt, akinek olykor kaotikusak az estéi, de egyre jobban veszi az akadályokat – meséli Kata a hot! magazinnak. – És amikor csak lehet, vacsorával várom haza, mert tudom, hogy ez neki fontos, pedig nem vagyok egy tipikus konyhatündér. Viszont nem is ez a lényeg, hanem hogy ven egy olyan társunk, aki felemel, akire számíthatunk.

Mi folyamatosan dolgozunk a kapcsolatunkon, hogy ezáltal többek és boldogabbak legyünk – árulta el a színésznő, aki azt is bevallotta, hogy mindig is Szofi lánya lesz számára az első, és hálás az anyaság minden pillanatáért. Általa lett elfogadóbb önmagával, segít belátni, hogy ő is követhet el hibákat. Ahogy mondja, kislánya óriási tükör számára, amiben tisztábban látja magát, mint valaha.

Nincsenek megjegyzések