Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A hazugságvizsgálóból derült ki: Itt lehet VV Fanni holtteste

Új gyanú!
Hetek óta nagy volt a csend Novozánszki Fanni eltűnése, meggyilkolása körül. Utoljára az elbukott hazugságvizsgálat kavart nagy port, de hogy hol jelzett a készülék valótlanságot, az mindeddig rejtély volt. A Bors megtudta az egyik kulcsfontosságú kérdést, aminél a gyanúsított a műszer szerint lódíthatott.

– Mindenféle kérdést feltettek a gyanúsítottnak, ami az üggyel összefüggésbe hozható, így nyilván az a kérdés is elhangzott, hogy – hol található Fanni holtteste? - olyan válaszlehetőségekkel, mint például földben, vízben, levegőben – mondta a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József, aki úgy tudja, a hazugságvizsgáló műszer a vízben opciónál jelezett erősebben. Az ügyvéd ezen értesülését erősíti az is, hogy két hete ismét nagy erőkkel keresték a lányt a Dunában, a gyanúsított lakhelyén, Dunaújvárosban, ahová a bérelt autó GPS-jelei is vezettek.

– Nagyon tartunk attól a lehetőségtől, hogy a gyanúsított éjjel fogott egy ácskapcsot és egy sötét mellékutcában, ahol nincs kamera, felemelte a 40 ezer budapesti aknafedél közül az egyiket, és belecsúsztatta a lányt, majd visszazárta azt. Ha ez így történt, Fanni teste belekerült egy 600 km hosszú, tekergős rendszer áramlásába és ott kering valahol – folytatta az ügyvéd, aki korábbi teóriáját sem vetette el, miszerint egy elhagyatott kútba is dobhatta gyilkosa a lányt.

Nincsenek megjegyzések