Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Celebháború: Tóth Andi kiakadt Tornóczky Anitára – Itt a beszólása

Tóth Andi néhány nappal ezelőtti nyilatkozatára úgy reagált Tornóczky Anita Bochkor Gábor #Bochkor című műsorában, hogy "Ki a fene az a Tóth Andi?". Az említett énekesnőnek is akadt néhány keresetlen szava az állatmentői tevékenységéről ismert Anitához.
Ma este Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István fog vendégeskedni az ATV #Bochkor című műsorában. Többek között arról is szót ejtenek, hogy mit gondolnak Tóth Andi néhány nappal ezelőtti nyilatkozatáról. Itt olvashatja el, ha lemaradt.

- Bocsánat, de hogy stílszerű legyek a tengerentúli karrier apropóján – who the fuck is Tóth Andi? - veti fel a kérdést Anita, amely annyit jelent: ki a fene az a Tóth Andi?

Most az énekesnő is reagált Insta-storyban, kifotózta a 24.hu cikkét Anita beszólásáról, és azt a kérdést írta a képre: "Hadd tegyem fel a kérdést: Ki a faszom az a Tornóczky Anita?"

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e a folytatása a balhénak!

Nincsenek megjegyzések