Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ennek végre örülhet: A legjobbkor jött Pártos Csillának

Nem könnyű az élete az utóbbi időben.
Végre valami jó hírt is kaptunk Pártos Csilla felől: új párra talált az elvált nő, aki hosszú évek óta csak nehézségekről számolt be. A jógaoktatóként dolgozó Csilla majdnem négy éve pereskedik volt férjével és volt anyósával, és ez a jogi hercehurca nagyon megviseltet. Hivatalosan több mint három évvel ezelőtt vált el Szűcs Csabától, de már előtte jóval korábban megromlott a házasságuk. A férfi elhagyta őt egy a vendéglátóiparban dolgozó hölgy miatt, akitől három hónappal ezelőtt gyermeke is született. Csilla jó ideje egyedül neveli közös fiukat és azért harcol, hogy megkapja az általa kért gyerektarást, és ne kelljen kiköltözni abból a házból, amiben 20 éve lakik. Úgy tűnik Pártos vesztésre áll, se lakása, se pénze nem lesz, így aztán érthető, ha ennyi stressz mellett azzal már egyáltalán nem tudott foglalkozni, hogy párt találjon magának.

Ám amikor úgy érezte, hogy a feje fölött összecsapnak a hullámok, akkor érkezett az életébe a boldogság. Maga sem gondolta, hogy ebben az időszakban boldog lehet egy férfi oldalán, így aztán az új szerelem tényleg úgy jött az életébe, mint egy villámcsapás. Csilla tavaly november végén ünnepelte az 50. születésnapját és barátai bulit szerveztek neki. Egyik legjobb barátnője, Rábaközi Andrea meghívott egy egyedülálló férfit is, akit Csilla nem ismert. Mégis szinte első látásra szimpatikusak voltak egymásnak, így hamar sor került az első randevúra is kettesben. Majd egyre többször találkoztak, és ebből bizony szerelem lett! A férfi ma már mindenben a támasza, de ennél többet egyelőre nem árul el róla Csilla. De azt mindenki látja rajta, hogy ragyog: végre újra képes mosolyogni, amitől az arca is szinte megfiatalodott. A jógastúdiójába járó vendégei is csak annyit tudnak, hogy a férfi nagyon jóképű, fiatal és a tenyerén hordozza Csillát.

Nincsenek megjegyzések