Frissítőre vágysz? Szürcsöld az uborkát!
Furcsán hangozhat az uborkás üdítő, de tulajdonképpen erről van szó. Nagyon jó frissítő hatású ital készíthető uborkával, joghurttal és jégkockával! Nincs szükségünk túl sok mindenre a kiváló uborkás frissítő elkészítéséhez. A felkockázott zöldség mellé joghurt, kapros öntet és egy kis jég fog kelleni a hűtőből...
Hozzávalók:
- 60 gr hámozott, felkockázott uborka
- 1 dl joghurt
- 1 dl tej
- ½ csomag kapros salátaöntet por
- pár csepp citromlé
A hozzávalókat néhány jégkockával turmixoljuk össze és jégkockákra öntve hosszú pohárban kínáljuk. Közvetlenül fogyasztás előtt készítsük csak el. Díszíthetjük friss kaporszálakkal.
Nincsenek megjegyzések
Megjegyzés küldése