Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dopmen ökölharcra készül!

Dopeman már egy jó ideje haragban áll Mr Bustával, akikvel egymásnak üzengetnek a közösségi oldalakon és már a videóklipjeikben is. A Pityinger család legidősebbje ökölharccal döntené el a párbajukat.

Ökölharcban döntené el Dopeman, hogy melyikük a jobb rapper. Lassan 10 éve áll haragban Mr. Bustával, aki az egyik dalában szólt be Pityingernek először. Itt kezdődtek a szópárbajok, ám az utóbbi időben ezek megszaporodtak. A kép rapper a közösségi oldalaikon szidja egymást és videókban üzengetnek.

Dopeman a Bors magazinnak elmondta, hogy egy edzőteremben szívesen kiáll Busta ellen:

"Marha jól mulatunk ezen az őrült gyereken, nem vesszük komolyan. Ha annyira férfinak érzi magát, akkor választhat köztem és az öcsém között, és egy edzőteremben vagy ringben le lehet rendezni a vitát. Nincs ezzel probléma, ha felnőtt emberek módjára nem megy. Persze tudom, hogy azért kapaszkodik ennyire, hogy végre reflektorfénybe kerüljön. Szegény, pedig alkalmatlan rá"

Forrás: Hot Dog