Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fekete mágiás átok sújtja a Barátok Közt sztárjait

Átokkal és mágiával tönkretehetik a sztárok házasságát a női rajongók – állítja a mágus, Frabato. Sokszor csak a számokon múlik, hogy a felelőtlen mágia hatására örökre pont kerül-e egy híresség kapcsolatának végére. A Barátok közt szereplőinek magánéleti válságai is ezt bizonyítják.

Mintha ragályos átok söpört volna végig a Barátok közt férfi sztárjain! Hiszen a sorozat jóképű hőseinek magánéletében sorra hullámvölgyeket és válásokat látunk. Itt van Szőke Zoltán, Németh Kristóf, Rékasi Károly vagy a házasságát óriási mélyrepülésből megmentett R. Kárpáti Péter. És bár az átlagembereknél is sok a válás, az ismert mágus, Frabato szerint a hírességek párkapcsolata még törékenyebb. Ennek okozói pedig meghökkentő módon gyakran az elvakult rajongók.

– Úgy, mint a latin-amerikai országokban, nálunk is elképesztően rajonganak a nők a szappanoperák férfiideáljaiért. Csakhogy akaratlanul is már azzal rontást idéznek elő, hogy állandóan nézik és nézik az imádott színészt, böngésznek utána, ábrándoznak róla. Így teljesen elgyengíthetik az energiaszálakat, amik egy nős színészt a családjához kötnek.

De amikor a rajongás átfordul megszállottságba, sokan vetnek be durvább eszközöket is. Hetente jönnek hozzám nők, akik kiszemelnek maguknak egy sztárt, elém teszik a fényképét, és azt akarják, hogy szerelmi kötéssel hozzam össze őket. Mágiával ugyanis úgy alakíthatjuk az eseményeket, hogy rövid időn belül létrejöhet a randevú.

De aki házas férfira vet szemet, ki kell ábrándítanom, mert családot nem szedünk szét! Az fekete mágia. Független férfinál is mindig megvizsgálom, van-e komoly párkapcsolata, mert azt is tiszteletben kell tartani. Tehát csak akkor vállalom a szertartást, ha szabad az út egy új szerelemhez – magyarázza Frabato a sorry! magazinnak.

Ám a rajongók nehezen törődnek bele a nemleges válaszba, és gyakran más ajtókon kopogtatnak a házasságban élő sztár megszerzéséért. Az ismert jós szerint ebből nagy bajok lehetnek.

– Elárulhatom, hogy a Barátok közt legismertebb, családos arcaira is rengetegen kértek már nálam kötést, hiába. De úgy tudom, mások elvállalták a rituálét.

Forrás: Új Ász