Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fekete ruhában ment férjhez Avril Lavigne

Újabb részlet derült ki Avril Lavigne esküvőjéről. A menyasszony fekete ruhát viselt.

Fekete, pánt nélküli ruhában mondta ki a boldogító igent Avril Lavigne. Ahogy a Life.hu is megírta, az énekesnőt Chad Kroeger énekes vette feleségül július 1-jén Franciaországban. A fekete Monique Lhuillier tervezte alkalmi ruhán kívül az énekesnő csillogó fejpántot viselt, a csokra pedig fekete rózsákból állt - ahogy az esküvőről exkluzív képeket is közlő Hello magazin címlapján is látható.

Nem ez volt az egyetlen eset, amikor egy sztár sötét színű ruhát választott a nagy napra. Elizabeth Taylor 1959-ben sötétzöld ruhában mondta ki az igent Eddie Fischernek. Marilyn Monroe sötétbarna kosztümben ment hozzá második férjéhez, Joe DiMaggióhoz. Sarah Jessica Parker pedig - Avrilhez hasonlóan - fekete menyasszonyi ruhára voksolt, amikor összekötötte az életét Matthew Broderickkel 1997-ben. Ő később azt nyilatkozta, utólag már bánja, hogy nem fehér ruhát választott. Lehet, hogy Avril Lavigne olvasta korábban a SJP-vel készült interjút, ő ugyanis az esküvő előtti bulin egy fehér csipkeruhát viselt.

Forrás: Life.hu