Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Haldoklik a legendás színész

Kemoterápiás kezeléseket kapott Michael York, aki a hetvenes években több világsikerű filmben játszott. A népszerű brit színész egy amyloidosis nevű betegségben szenved, ami miatt a vízben oldódó fehérjék nem a normális módon rakódnak le a szervezetében.

- Attól tartunk, hogy Michael haldoklik. Tudtuk, valami komoly dologról van szó, ám nem akart róla beszélni. Mindig egy jóképű pasi volt, de az elmúlt években teljesen megváltozott. Idős emberré vált, akinek állandó fájdalmai vannak - árulta el a világhírű brit színész egyik ismerőse.

Michael York mostanában kemoterápiás kezeléseket is kapott és azt állítja, javul az egészségi állapota.

- Azt mondták az orvosok, hat hónap kell ahhoz, hogy meginduljon a szövetek gyógyulása. Én magam is tapasztalom, ahogyan kezd visszatérni az energiám - árulta el Michael York, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Kabaré, A három testőr című regény alapján készült filmek, és megkapta Tybalt szerepét is a Rómeó és Júlia című világsikerű filmben.

Forrás: Stop.hu