Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Luxusnyaralással lepte meg édesanyját az énekes

Mujahid Zoli különleges szülinapi ajándékkal lepte meg anyukáját, aki először el sem hitte, hogy egy hajóútra fizették be gyermekei - tudta meg a Life.hu.

Az énekes sokáig törte a fejét, milyen meglepetéssel tudná anyukáját kiengesztelni amiatt, hogy sok elfoglaltságának köszönhetően ritkábban tudja meglátogatni.

"Édesanyám 65. születésnapját ünnepelte és a testvéreimmel kitaláltuk, hogy befizetjük egy luxushajóútra, ami Szlovéniából indulva az Adrián járja be Horvátország, Olaszország és Görögország partjait. Minden nap más helyen köt ki a hajó, és az utazás közben luxuskörülmények között pihenhet anyukám a húgommal, aki elkísérte. Úgy gondolom, ennél exkluzívabb ajándékkal nem tudtuk volna meglepni. Amikor átadtuk a kis borítékban a foglalást, anyu úgy meglepődött, hogy először fel sem fogta, mi vár rá. Jó volt látni a boldogságát és örülök, hogy végre kimozdult otthonról, és most éppen a tenger hullámain szelik a kilométereket a testvéremmel" - mesélte Zoli.

Forrás: Life.hu