Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Még mindig hazavárja özvegye Erőss Zsoltot

Eszével hiába fogja fel, hogy a férje meghalt, Sterczer Hilda a mai napig lelke mélyén arra vár, hogy férje betoppan az ajtón.

Ahogy a Life.hu is megírta, két hónappal ezelőtt Erőss Zsolt és mászótársa, Kiss Péter a sikeres csúcstámadás után, az ereszkedéskor tűnt el a Kancsendzöngáról lefelé jövet. Az ország napokon át reménykedett, hogy talán élve előkerülnek, de erre már nem került sor.

A legendás hegymászó felesége, Hilda már akkor azt mondta nyilatkozataiban, hogy tudja, a férje többé nem jön haza. Ám annak ellenére, hogy ezzel tisztában van, valahol a lelke mélyén a mai napig arra vár, hogy Erőss Zsolt visszatérjen. "Azt már elfogadtam, hogy Zsolt, a hegymászó meghalt. Hiszen tudom jól, csak akkor menekülhetett volna meg, ha két kipihent, oxigénpalackos serpa indult volna vissza érte a halálzónába. Az agyamat viszont képtelen vagyok átkapcsolni: a férjemet, a gyerekeim apját ma is hazavárom" - mondta az asszony a Blikknek.

Hildának és négyéves gyermeküknek, Gerdának pszichológus segít feldolgozni a történteket, amit elősegíthet az is, hogy végső búcsút vettek a Hópárducként is emlegetett mászótól a Békás-szorosban, ahol annak idején beleszeretett a hegyekbe.

Forrás: Life.hu