Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Napi horoszkóp - 2013. július 29.

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Sajnos egy kedves mosoly kevés ahhoz, hogy jóvátegye. Éppen ezért gondolkodjon, mielőtt cselekszik, bármit mond. És bár úgy gondolja, az ajánlata visszautasíthatatlan, ne csalódjon, ha mégsem fogadják el. Túl könnyelmű a mai napon, ezért nem látja át az összefüggéseket és a következményekkel sem képes számolni. Ha pedig Önnek kellene szerződést aláírni, kérjen gondolkodási időt, döntsön a mai napon.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Hiányzik Önből az önérvényesítés képessége, ezért nem csoda, ha úgy érzi, elnyomják. Fogadja el, hogy ezen a napon nem Ön irányít, aszerint alakul a napja, ahogyan azt mások előírják Önnek. Olyan folyamatokban kell részt vennie, melyek ellenkeznek az elveivel, mégsem képes tiltakozni. Írhatja ezt a fáradtság számlájára, mégis érdemes elgondolkodnia azon, hosszabb távon hogyan viselné ezt el.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Nehezen indul a napja és nem is találja meg a lendületét. A rutin munkákkal nincs gond, hisz azokat gondolkodás és lelkesedés híján is tökéletesen képes ellátni, de ha már egy váratlan kihívással szembesül, lefagy. Ötletek nélkül nem tudja leküzdeni, így inkább elhalasztja a befejezést. Legyen kitartó, ez az időszak viszonylag rövid ideig fog tartani, azonban az olyan munkákkal mindenképpen birkózzon meg, melyek határidősek.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Ne keveredjen szócsatákba a mai napon, mert úgysem kerülhet ki nyertesen belőlük. A viszonyt azonban elmérgesítheti egy-egy rosszul megválasztott szóval. Vonuljon inkább vissza, maradjon a háttérben és onnan próbálja meg irányítani az eseményeket. Kiváló diplomáciai érzékének köszönhetően ez nem is lesz olyan nehéz, hisz mindig remekül választja meg azt az embert, aki kiáll az Ön érdekeiért.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Úgy érzi, nem értik meg. Ebben Önnek is része van, hisz képtelen egyértelműen fogalmazni. Attól tart, ha nyíltan vallana színt, csak ellenségeket szerezne, így viszont félreértésekre ad okot. Próbálná a mondandóját szép szavak mögé elrejteni, de az eredmény így elmarad. Meg kell, hogy keresse azt az egyensúlyt, amikor még nem bánt meg mást, mégis a véleményét egyértelműen kifejezésre juttatja.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Fáradtan, kialvatlanul ébredt és a lelki egyensúlyát is elveszíti egy reggeli vita során. Így aztán nehezére esik emberek között mozogni, megértetni magát pedig végképp nem sikerül. A mai napon kénytelen beletörődni abba, hogy egyedül van. Csak így van esélye arra, hogy ne bántson meg másokat és ne keveredjen nagyobb vitába a környezetében élőkkel. Ne vállaljon túl sokat, hisz segítségre, támogatásra nem számíthat.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Hajlamos lehet elcsábulni, könnyelműen pénzt költeni, meggondolatlanul fontos papírokat aláírni. Érzelmek viharába került, ez okozza mindezt. Addig nem is fog tudni józanul gondolkodni, amíg nem teszi tisztába a dolgokat saját magában. Vonuljon félre és gondolja át az elmúlt hetek eseményeit. Lehet, hogy néz döntést kell meghoznia, de kár halogatni, mert komoly anyagi problémákat okozhat saját magának.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

Úgy érzi, mindenki bal lábbal kelt fel Ön körül. Nem lehet, hogy épp Ön az, aki a zűrzavart okozza? Érdemes lenne a problémákat még akkor megbeszélni, amikor felmerülnek, mert a halogatás csak elmérgesíteti a viszonyokat, a hallgatás megrontja a kapcsolatokat. Legyen Ön a kezdeményező, és ne adja fel akkor sem, ha az első pár mondatával falakba ütközik, az őszintesége képes lesz elbontani azokat.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Ha ki kell mozdulnia a biztonságot jelentő négy fal közül, n felejtheti el, hogy másoknak is lehet rossz napja. Ön remekül érzi magát, szeretné, ha a középpontban lehetne, de nem értik meg, így hamar elbizonytalanodik. Nem szabad feladnia az első nehézségnél, csak legyen együttérző és belátóbb. El tudja érni a célját, bár nem a legrövidebb úton. Szűk családi körben azonban nem lesz szüksége fondorlatokra, mindenkit az ujjai köré csavar.

BAK: (december 22 - január 20.)

Vágyik az újdonságokra és a kihívásokra. Úgy érzi, a mai napon nincs az az akadály, amit ne lenne képes legyőzni. Számtalan ötlettel áll elő, ezek egy részét mindjárt valóra is váltja. Lendülete irigylésre méltó, kiegyensúlyozottsága, jó hangulata mágnesként vonzza a környezetében élőket. Ennyi tettvággyal nem is sikerülhet félre a nap, csak akkor, ha nem figyel azokra a kapcsolataira, melyek még újak és így kiforratlanok.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Nem köntörfalaz, így mindenkinek világos, mire számíthat. Ellentmondást nem tűr, így vagy beállnak Ön mellé vagy jobb, ha messzire elkerülik. Bátor cselekedet ilyen határozottnak lenni, hisz senki sem tévedhetetlen. Ha nem hallgat a kritikákra, könnyen tévútra tévedhet. Éppen ezért ne kísérletezgessen, csak olyan dolgokba fogjon, amiben teljesen biztos, tudása és képessége lehetővé teszik azt, hogy egymaga is helyes döntéseket hozzon.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Hamar észreveszi a háttérben megbúvó érdekeket, felgöngyölíti a szálakat, de ezt nem osztja meg senkivel. Inkább arra törekszik, hogy a saját javára fordítsa a beszerzett információkat. Úgy gondolja, a háttérből próbálja meg elérni, hogy az események olyan fordulatot vegyenek, amely leginkább szolgálja az Ön érdekeit. Megpróbálhatja, de aztán ne csodálkozzon, ha más is rendelkezik tisztánlátással és szintén a saját malmára próbálja hajtani a vizet.