Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szepesi Niki botránya megihlette a pornókirályt

Kovács István, az ismert felnőttfilm rendező-producer Szepesi Nikolett könyvét szeretné filmre vinni és természetesen főszereplőnek megnyerni az egykori úszónőt. Erről a Star magazinnak beszélt.

A pornókirály eddigi alkotásait itt is megtekintheted.

- Nem csupán az első kötetet szeretném leforgatni, hanem a készülő másodikat is. Azt mondják, az még pikánsabb lesz. Izgatottan várom a megjelenését. Természetesen először forgatókönyvet kell készteni, amibe Nikolettet is szeretném bevonni. Mindezt persze nem ingyen gondolom, ő is megkapná érte a járandóságát, mint ahogyan a szerepért is, ha vállalná - hangsúlyozza Kovács Kovi István, aki biztos abban, ha leforgatnák Niki könyvének felnőttfilm változatát, az az iparágat érintő válság ellenére is sikeres és gyümölcsöző lehetne.

A Star magazin természetesen megkereste Nikolettet is, de csak az egyik közösségi portálon keresztül válaszolt szűkszavúan, miszerint őt nem érdekli ez a lehetőség. A filmproducert ennek ellenére izgatja a könyv, és nagyon szeretne az egykori úszónővel találkozni.

Forrás: Stop.hu

Próbáld ki te is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Női Tornát.