Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Színészt szeret Muri Enikő?

Az X-Faktor egykori versenyzője állítólag a Ghost című darab próbái során szeretett bele színpadi partnerébe, Kerényi Miklós Mátéba.

Új álompár születhet az Operettszínházban. A Blikk információi szerint ugyanis egymásba szeretett Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté.

Nem csoda, ha közel kerültek egymáshoz, hiszen a Ghost című musicalben szerelmespárt is alkotnak. Nem ők lennének az első pár, akik ilyen módon találnak egymásra, ráadásul most épp mindkettejük szíve szabad.. "Nagyon jóban vannak! Talán ez még nem szerelem, de sokkal több, mint két kolléga kapcsolata, szinte már egy párként élnek. Kerényi csaknem mindennap ott alszik Enikőnél, együtt fekszenek, együtt ébrednek, nagy közöttük az összhang. Bár figyelnek arra, hogy ne jelenjenek meg együtt semmilyen nyilvános eseményen, azért egyszer-kétszer ellátogatnak belvárosi szórakozóhelyekre"- nyilatkozta a lapnak egy bennfentes.

Forrás: Life.hu