Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szürke egérré változott a szupermodell

Leonardo DiCapro exét, Bar Refaelit a minap New York utcáin kapták lencsevégre, ám a fotókon alig lehet ráismeri az általában ragyogó szépségre.

A 28 éves modellt nyúzott állapotban, karikás szemekkel és felpüffedt arccal fülelték le. Bar szakadt farmernadrágjában és bézs felsőjében gondterhelt arccal sietett a dolgára, ráadásul tőle szokatlan módon alig viselt sminket. A róla készült fotókat itt nézheted meg.

A szőke szépség néhány nappal ezelőtt még spanyolországi kiruccanásáról tett fel képeket a közösségi oldalára, ahol vidáman pózolt fürdőruha gyűjteményének egyik darabjában, vasárnapra azonban semmi sem maradt korábbi jókedvéből. A pletykák szerint leharcolt kinézete annak köszönhető, hogy rossz híreket kapott az egyik fehérnemű cégről, akikkel szerződésben áll, és most szép summának kellett búcsút intenie. Refaeli anyagi helyzete ettől függetlenül biztonságban van. Számtalan modellmunkája mellett szerepet kapott ugyanis a szeptemberben induló izraeli X-Factorban, amellyel több, mint 60 millió forintot kaszál.

Forrás: Life.hu