Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A TV2 egyik szereplője a Dubaj-ügy kulcsfigurája

A TV2 egyik műsorában tűnt fel az a nő, aki miután nem sikerült lehetőséghez jutnia a média világában, lányok futtatásából kezdett el élni, - írja a Bors. Dubaj-ügyben nemrégiben zárult le a nyomozás, melynek egyik kulcs motívuma éppen az említett nő vallomástétele volt. A Bors úgy tudja, elég színes társaság élt lányok Dubajba való közvetítéséből, többek között modellek és egy politikus felesége is van köztük, a szálak legfőbb mozgatója pedig az említett TV2-s nő, aki valószínűleg azért tett vallomást, hogy vádalkut köthessen a rendőrséggel.

Az említett TV2-s szereplő és férje hatalmas jutalékért dolgoztak, és állítólag rettegésben tartották a lányokat. A vádalku nem jött be, egyre többen tettek rájuk is vallomást, így derült ki, hogy a szálak fő mozgatója az ex-tévésztár. A Bors érdeklődött a rendőrségen, hogy indult-e nyomozás a pár ellen, de a nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség nem adott felvilágosítást. A Bors úgy tudja, a TV2-n megismert hölgy most menekülne az országból, Ausztráliába szeretne szökni.

Forrás: Comment blog

Próbálja ki Ön is az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Tornát.