Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Meghalt a magyar híradós gyermekeinek anyja

Hosszú betegség után elhunyt Szellő István gyermekeinek édesanyja, a 38 éves Naim Renáta, aki még 2009-ben szült ikreket a híradósnak.
 

A pár három évig volt együtt, és már a babák, Alen és Manna születése előtt szétmentek. Az azonban sosem derült ki, hogy mi volt az indok a szakításra.

 A keresztszülőknél a gyerekek

Szellő István most gyermekei anyját gyászolja, akivel már a kicsit érkezése előtt szétmentek, ám mint ahogy mondta, nagyon jó viszonyt ápoltak továbbra is.

- Bármi is történt, továbbra is jó a kapcsolatom Renátával, és a gyerekek mindig számíthatnak rám - jelentette ki akkor az RTL Klub híradósa.

Ennek ellenére nem sűrűn lehetett látni a híres apát a budaörsi panelházban, sőt, Renáta halála után a gyermekek a keresztszülőkhöz kerültek.

A szomszédok szerint a nő bátran viselte a csapásokat, és mindvégig bízott abban, hogy majd Szellőre bízhatja a gyerekeket. A híradós a kórházban haldokló egykori kedvesétől telefonon keresztül búcsúzott el, és megígérte neki, hogy vigyázni fog négyéves gyermekeikre.
Hat hónapos terhesen hagyta el

A 46 éves Szellő Istvánnak ikergyermekei mellett két nagyobb fia is van. András és Ádám a híradós előző két házasságából született. Az RTL munkatársa második házasságának megromlása után ismerkedett meg Naim Renátával. A félig szír származású stewardess-szel a 2006-os operabálon jelent meg először.

A pár kapcsolatában egy rövid mosolyszünet is volt, amikor Szellő a Szombat esti láz első szériájában táncolt. Állítólag Naim féltékeny lett a híradós táncpartnerére, ám hamar kibékültek.
Az összhang mégsem bizonyult teljesnek, mert 2009-ben annak ellenére szakítottak, hogy akkor már hatodik hónapban járt a nő ikreikkel.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence