Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Osvárt Andrea megkéri az árát

A Hollywoodban is sikeres színésznő úgy döntött, hogy végleg hazaköltözik.

Osvárt Andrea ma már nem vállal el akármit. Úgy érzi, eleget bizonyított ahhoz, hogy eldönthesse, mi az, ami neki való és mi az, ami nem. És már azt is megteheti, hogy ne számítson neki, mennyit fizetnek egy-egy munkáért.

"Ha valami nem tetszik, akkor magas árat kérek érte, mert nem érdekem, hogy magamból hülyét csináljak. Ha viszont olyan ember kér fel, akivel szívesen dolgozom, akkor bevállalom a magyar körülményeket is. El kell fogadnom, hogy nem tudnak annyit fizetni, mint Nyugaton. De már nem is az a cél. Most már azért szeretnék dolgozni, mert élvezem a munkát. Sokkal szívesebben csinálok kevesebb pénzért jó munkát, mint a világ másik oldalán valami olyat, amivel nem tudok azonosulni, vagy nem kedvelem az alkotókat, a kollégáimat, nem érzem magaménak a filmet" - fejtette ki a Divany.hu-nak adott interjújában Osvárt Andrea, aki hosszú idő után újra megtalálta a szerelmet is.

Forrás: Story Online