Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Várnia kell a gyerekkel a műsorvezetőnőnek

Valkó Eszter és párja egy éve házasodtak össze és már tervezik a babát, de az RTL Klub egykori műsorvezetőjének még egy évet várnia kell a családalapítással.

Eszternek a 8.08 Minden Reggel adásában vetettek kártyát, amiből kiderült, hogy csak 2014 második felében lehet terhes, így gyermeke csak 2015-ben születhet meg.

A jós szerint a gyermekáldás egy sorsszerű dolog, tehát Eszterék hiába szeretnének már most csemetét, a karmájuk csak két év múlva teszi ezt lehetővé.

A műsorvezetők természetesen Eszter véleményére is kíváncsiak voltak, már ami a családbővítést illeti.

"Nemcsak beszélünk, hanem nyilván cselekszünk is. Nekünk fontos és szeretnénk is, hogy legyen közös babánk, reméljük, hogy előbb-utóbb összejön. Teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz a kicsi, csak egészséges legyen" - mondta  Eszter.

A kártyák után egy inga is előkerült, amiből megtudtuk, hogy az egykori tévésnek két gyereke lesz, egy fiú és egy lány.

"Én nagycsaládban nőttem fel, négyen vagyunk testvérek. Szerintem fontos egy gyerek személyisége szempontjából, hogy legyen testvére. Az egyedüli gyerek nem jó, mert borzasztóan önző lesz, bármennyire is próbálod szociálissá nevelni."

Forrás: Life.hu