Szilva tepertő lila hagymával
Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg bőrös libaháj
25 dkg lila hagyma
1 dl tej
3 g só
2 dl víz
2 fej vörös hagyma
Elkészítés módja:
A megtisztított bőrös libahájat 2 dl vízzel feltesszük a tűzre, majd beletesszük a megtisztított hagymát és pirosodásig sütjük, megszenteljük tejjel és utána leszűrjük és ecetes lilahagymával tálaljuk.
80 dkg bőrös libaháj
25 dkg lila hagyma
1 dl tej
3 g só
2 dl víz
2 fej vörös hagyma
Elkészítés módja:
A megtisztított bőrös libahájat 2 dl vízzel feltesszük a tűzre, majd beletesszük a megtisztított hagymát és pirosodásig sütjük, megszenteljük tejjel és utána leszűrjük és ecetes lilahagymával tálaljuk.