Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bozsek Márk: véget kell vetnem a biztonsági játéknak

Jelenleg két, teljes embert kívánó szerepben kell megfelelnie Bozsek Márknak.

Az egyik a Barátok közt Fekete Szabolcsa, a másik az X-Faktor, ahol egy egészen új feladatra koncentrál. Emiatt a fiatalember a főváros két vége között ingázik, semmi szabadideje nincs, nem is beszélve arról, hogy a nagy nyomás miatt még a nagyon ritkán adódó pihenőidőt is a gyakorlásra szánja. Márk elárulta: máris ugyancsak elfáradt, hetek óta nem aludta ki magát.

– Eddig sosem léptem úgy közönség elé énekesként, hogy ne lett volna ott mögöttem egy zenekar, vagy legalább a kezemben egy gitár. Most semmi másba nem kapaszkodhatok, mint a mikrofonba. Tényleg tartok a szombat estétől, főleg, hogy most már véget kell vetnem a biztonsági játéknak, és valami nagyon meglepőt kell produkálnom – elemezte a helyzetét a fiatalember, aki szerint ez a verseny sokat tanít meg neki önmagáról, a kitartásáról. Elárulta, számít ugyan a Barátok közt rajongóira, mégis nagy feladatként éli meg azt, hogy most nem a szerepét, hanem önmagát kell megszerettetnie a nézőkkel.

Forrás: 168óra