Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Az RTL kivágta a Kistehén Tánczenekart az X-Faktorból

Az X-Faktor vasárnapi adásában a Kistehén lett volna az egyik extra produkció, ahogy azt már jó előre beharangozta a kanális (akarom mondani csatorna). Kolosi szerint azért nem kerültek adásba, mert a daluk kiverte a biztosítékot.

Már jó előre hirdették, hogy az X-Faktor vasárnapi adásában Csobot Adél és a Kistehén Tánczenekar ad elő extra produkciót, ám utóbbi fellépése csendben elmaradt. A műsorban nem hangzott el, hogy miért nem léptek fel, de mi kiderítettük.

"Megkértük a Kistehén Tánczenekart, hogy egy következő adásba jöjjenek vissza, ugyanis az előre rögzített produkciójuk annyira kiütötte a biztosítékot, hogy nem engedhettem elhangzani a műsorban" - mondta a Hír24-nek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Kolosi nem erősítette meg, de folyosói pletykák szerint a Szájbergyerekkel ismertté vált formáció új dala túl trágár volt a képernyőre tűzéshez, de az is lehet, hogy valami egészen más van a háttérben. Akárhogy is, a következő X-Faktorig mutatunk egy régebbi Kistehén dalt: