Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bálint Antónia Sebestyén Balázsról álmodik

Bálint Antónia is harcol a rezsidémon ellen, de persze nem ezért írta meg a könyvet, amelyet magáról írt, nem pedig a volt szeretőiről - árulta el a Vundersőn és Zuperszexi műsorban, ahol kiderült, hogy Sebestyén Balázsról is álmodik néha.

Még meg sem jelent Bálint Antónia életrajzi könyve, amelyet kislányának ajánl, máris kiakadtak azok a férfiak, akiknek közük volt a volt szépségkirálynőhöz. Sebestyén Balázs csak egy nevet nem ért a listából: Hajdú Pétert. Toncsi állítólag hosszan tárgyalja könyvében, miért jött össze egyáltalán a tévéssel, aki állítólag nagyon hosszasan tudja magát csodálni a tükörben. Pétert egyébként jó humorú, szórakoztató embernek ismerte meg, de azt mondja, azóta elfajzott.

A műsor legizgalmasabb része a hazugságvizsgáló, amelyet szeptemberben vettek fel. Antónia elárulta, hogy Bogdán Csaba jobban gitározik, mint csókol. A beszélgetés végén kiderült az is, hogy Antónia szokott Sebestyén Balázzsal álmodni, de hogy mit, azt nem árulta el.

Forrás: Life.hu