Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Különköltözött Beyoncé és Jay-Z?

Próbaszakításon van a sztárvilág A-listás házaspárja - állítja Beyoncé és Jay-Z egyik ismerőse a Star magazinnak. A nevét elhallgatni kérő ismeretlen azt mondja, komoly problémákkal küzd az álompár.

Jay-Z nemrég Ausztráliába tett látogatást, hogy pár napot együtt tölthessen az épp a szigetországban turnézó feleségével és lányukkal, Blue Ivyvel. A hírek szerint a rapper nem csak nyaralni érkezett ide: egy utolsó erőfeszítést tett azért, hogy a házasságukat megmentse.

A sztárpár ismerőse szerint a távolság helyrehozhatatlan károkat okozott kapcsolatukban. Miközben a rapper Európában turnézott, Beyoncé a kenguruk földjén koncertezett. "Nemcsak, hogy nem beszélte meg Beyoncéval a turnét, hanem még csak nem is próbálta összehangolni a két koncertsorozatot úgy, hogy tudjanak találkozni. Beyoncé azt mondta rá, hogy önző" - tette hozzá a forrás. Az énekesnő emiatt gyakran érezte magát elhanyagolva. Nemcsak mint feleség, hanem mint anya is, hiszen a gyereknevelésben szinte minden feladat rá hárult. Mi szorítunk, hogy Jay-Z összeszedje magát, és ismét egymásra találjon a Life.hu első számú álompárja.

Forrás: Life.hu