Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Miley Cyrus füvezett az MTV díjátadón

Miley Cyrus bohóckodásból megdöntötte eddigi csúcsait, hiszen MTV Awards díjátadón táskájából előkapott egy Dzsointot és meggyújtva azt a széles közönség előtt rácuppant annak végére. 


Amúgy a művésznő megjelenése sem hagyott sok kívánnivalót a kritikusai számára, hiszen a domborulataiba mélyen bevágó torna dresszből minden képzeletet fölülmúlóan kilátszott az a valami, amire a férfi szemek oly áhítottan vágynak, így engedve teret a férfi és nem utolsó sorban női képzeleteknek is egyaránt. 


Amikor átvette a díjat Miley elvigyorodott, majd a serlegest viccesen megpróbálta betuszkolni táskájába, de mivel nem fért bele, egy füves ciginek látszó sodort nikotinbombát húzott elő onnan. És hogy erre felhívja a közönség figyelmét is megjegyezte: "Nem fért bele, de nézzétek csak mit találtam?"


Ez a jelenet annyira ellentmondásosra sikeredett, hogy az MTV vezetősége kivágta ezt a jelenetet az MTV Avards díjátadó élő közvetítéséből. Az Amerikai televízióban csak annyit adtak le a díjátadóról,  hogy Miley elfogadta a díjat, viszont kirívó és botránygyártásra kitalált mozzanataiból a nagyközönség semmit sem láthatott.

Az Amerikai Szülők Televíziós Tanácsa dicséretét fejezte ki az MTV ezen lépésével kapcsolatban és remélik, hogy a zenei televíziós csatorna ez által is példát statuál majd az Államok több TV adóinak

A cikk a www.polusonline.com jogvédelme alatt áll.