Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Napi horoszkóp - 2013. november 17.

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS: (március 21 - április 20.)

Túl nagy hangsúlyt fektet az érzelmekre. Amikor gondolkodik azon, mi is játszódik le a szívében, még inkább összezavarodik. Most sem egyértelműek az érzései, felkavarja magában az állóvizet. Amíg nem tisztázza önmagával, mit is szeretne, ne ossza meg a kételyeit másokkal, mert csak zavart kelt maga körül. Egyedül kell megbirkóznia azzal a káosszal, amit saját magában ébresztett, segítségre ne is számítson.

BIKA: (április 21 - május 21.)

Ne menjen bele olyan egyezségbe, amely miatt rosszul érzi magát. Ezzel ugyan átmenetileg békét teremthet, de az Önben dúló feszültség a későbbiekben úgyis robbanni fog. Kényelmes megoldásnak tűnik, ha igent mond, de a következmények sokkal több nehézséget okoznának. Álljon ki a véleménye mellett még akkor is, ha most csak olajat önt a tűzre és össze kell emiatt vesznie a család több tagjával is.

IKREK: (május 21 - június 21.)

Azért, mert szépen kérik, még nem kell igent mondania. Ne szorítsa magát annyira a háttérbe, hogy az már kényelmetlen legyen. Ha túlvállalja magát, mert képtelen nemet mondani, csak az egészségét kockáztatja. Önnek is jár a pihenés, kikapcsolódás. Nem kell alárendelnie magát mindenkinek csak azért, mert azt mondják, ez családon belül így illik. Mert ha valóban ez lenne az íratlan szabály, akkor ideje, hogy elfogadják az Ön elképzeléseit is.

RÁK: (június 22 - július 22.)

Könnyedén mennek a dolgok, ezért érdemes azokat a feladatokat is újra kézbe venni, amelyeket eddig halogatott. Most megvan Önben a lelkesedés, hogy véghez is vigye mindazt, amit a fejébe vett. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindennel egyszerre kell foglalkoznia, mindig csak egy ügyre összpontosítson, így sokkal látványosabb mindaz, amit csinál. Talán ezzel meggyőzheti a családtagokat is, hogy segítsenek Önnek.

OROSZLÁN: (Július 23 - augusztus 23.)

Nyugodt, kiegyensúlyozott, ilyenkor szokott a nyakába szakadni mások gondja. Nem lesz ez másképpen a mai napon se, számolnia kell azzal, hogy családtagok, barátok keresik a társaságát azért, hogy kiönthessék a szívüket, tanácsot kérjenek Öntől. Csak addig tartson azonban fogadóórát, amíg ez nem okoz komoly megterhelést, annak ugyanis nincs értelme, hogy este fáradtabb legyen, mint egy húzós munkanapon.

SZŰZ: (augusztus 24 - szeptember 22.)

Nagy népszerűségnek örvend a családtagok, barátok körében, mivel felszabadult, vidám hangulata ragadós. Egyszerűen jó Ön mellett lenni, megnyugtatóan hat másokra. Mintha eltűnnének a gondok és kisütött volna a Nap. Használja ki azonban a lehetőséget, ha valakivel mégis tud beszélni mindarról, ami Önben ezenközben zajlik. Nincs ugyanis minden rendben, hiába is próbálja ezt mutatni a külvilág felé.

MÉRLEG: (szeptember 23 - október 23.)

Könnyen teremt kapcsolatot, azonban igazán elmélyíteni nem lesz lehetősége. Nem is kell elkapkodni, hagyjon időt a másik félnek és magának is arra, hogy alaposabban megismerjék egymást. Bár az első perctől úgy érzik, mintha ezer éve ismernék egymást, azonban a kisördög ott motoszkál Önben. Talán oka van annak, hogy éppen most lépett be az életébe, mégse tárja fel valamennyi titkát előtte.

SKORPIÓ: (október 24 - november 22.)

A mai nap alkalmas arra, hogy kényes beszélgetéseket kezdeményezzen. Eddig a szőnyeg alá söpörték a problémát, hisz tudták, valamennyien veszíteni fognak, ha szóba kerül, de most már az okozza a nagyobb fájdalmat, hogy hallgatnak róla. Képes egyértelműen megfogalmazni, mi bántja, de egyúttal elfogadni a másik fél véleményét is. Így lényegesen könnyebb lesz megtalálni a megoldáshoz vezető utat.

NYILAS: (november 23 - december 21.)

Használja ki a lehetőségeket, amit a mai nap kínál Önnek. Bár még Ön sem tudhatja, mi sül ki az egészből, mégis vágjon bele, hisz mit veszíthet. Legfeljebb mégsem csinálja végig, bár ez kevésbé jellemző Önre. De ez most mégis egy olyan alkalom, amikor minden kötelezettség nélkül vághat bele valami újba, bármikor kiszállhat belőle anélkül, hogy veszteségeket kellene emiatt elkönyvelnie. Ha mással nem is, élményekkel biztosan gazdagodhat.

BAK: (december 22 - január 20.)

Nagy népszerűségnek örvend a barátok körében, így hirtelen azt sem tudja, kinek ígérkezett el. Ne aprózza el azonban magát, mert hamar azt a benyomást keltheti bennük, hogy felszínes, érzéketlen. Hisz csak rohan egyik helyről a másikra, próbálnának Önnel beszélgetésbe elegyedni, de Önnek már nincs is ideje. Ha nem tudja meggyőzni őket, hogy egy asztalhoz üljenek, akkor mondjon le egy-két programot, amelyet a későbbiekben pótolhat.

VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18.)

Ne álljon ellen a kísértésnek még akkor sem, ha az esze azt diktálja, felelőtlenség lenne. Hallgasson inkább a szívére, ami vágyik arra, hogy valami újat kipróbáljon, friss tudást szerezzen, tapasztalatokat gyűjtsön. Erre nyílik most lehetősége, kár lenne veszni hagyni. A kalandok az utóbbi időben messzire elkerülték, most bepótolhatja mindazt, ami elmaradt. A család is támogatja ebben, így nem lehet ellenvetése, kalandra fel.

HALAK: (február 19 - március 20.)

Tudta, hogy nem úszhatja meg, így kár csodálkoznia rajta, ha most bekövetkezett. Halogatta, ameddig lehetett, de ennél egyébként sem lesz kedvezőbb alkalom, hogy végre kézbe vegye. Tele van lendülettel és tettvággyal, egyúttal megértő és nyitott, semmi nem szól az ellen, hogy most a végére járjon. A lelkesedése végigkíséri és még támogatásra is számíthat. Fáradtan, de elégedetten zárhatja ezt a hetet.