Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Soha nem megy férjhez Jennifer Aniston?

A Jóbarátok sztárja újból lemondta lagziját vőlegényével. Lassan már megszokjuk...

Jennifer Anistonról hónapok óta csak terhessége és esküvője kapcsán olvasni. Most ismét itt egy hírmorzsa, miszerint - immár sokadszorra - elhalasztotta frigyét Justin Theroux -val - írja a Female first. A két színész egy forgatáson ismerkedett meg, ekkor lobbant fel köztük a szerelem tüze. Majd viszonylag hamar, 18 hónap után Justin fel is tette a nagy kérdést Jennek.

Azóta azonban hol tervezgetik, hol lemondják a nagy napot. De inkább az utóbbi. A lefújást fogták már Brad Pittékre és a lakhelyükről szóló vitákra. Úgy tűnik, a szerelmesek most újabb indokot találtak az elnapolásra. Egy bennfentes szerint Jen azt mondta: mostanában a munkára kell összpontosítania. A babakérdésről is sokat vitáznak. "Tisztában van vele, hogy az ő korában ez még nehezebben megy. Úgy van vele, ha összejön, pompás, ha nem, nem" - magyarázta a névtelen forrás. Az év elején a színésznő még azt nyilatkozta, hogy már házasnak érzi magát. Lehet, hogy ez a valódik ok, és a csinos színésznőnek nem számít a papír?

Forrás: Life.hu