Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tóth Gabi meztelen feneke sokkolta a nézőket

Valószínűleg vundersőn és zuperszexi akart lenni Tóth Gabi az X-Faktor vasárnapi adásában, de nem elismerést, hanem vihart aratott. Felcsúszott ugyanis tenyérnyi szoknyája, és kivillant a mentortompor.

Hogy Tóth Gabi néha többet mutat magából, mint amennyit a jó ízlés megengedne, szinte már közhely. Vasárnapi „teljesítménye" mégis új minőséget jelent a villantások hosszú sorában: szinte az egész feneke kilátszott rövidke szoknyája alól, amely csak addig takart valamicskét, amíg Csordás Ákos nyakába nem ugrott.

Ekkor ugyanis a tenyérnyi ruhadarab felcsúszott, milliónyi tévénéző elé tárva a mentor hátsó felét. Gabi ezúttal olyan helyekre engedett bepillantást, ahová más nőknek csak a párjuk láthat, mert legfeljebb egy leheletnyi tangát viselhetett. A kínos pillanatról készült fotó órák alatt bejárta az internetet, és a fórumozók, kommentelők nem kímélték az énekesnőt. A villantásnál is nagyobb visszhangja lett annak, hogy Gabi fenekét – finoman szólva – nem ítélik tökéletesnek.


„Undorító!" – kommentálta kurtán egy netező, míg mások finomabban fogalmaztak. „Egy mentornak szakmailag kellene villantani. A mindent kirakok és megmutatok show nem itt van. A műsor lassan 18-as karikát igényel." Akad olyan néző is, aki Gabi kendőzetlen idomai miatt elpártolt a műsortól: „Na ezért nem nézem ezt a műsort, mert vagy a melle lóg ki vagy a feneke… na erre én nem vagyok kíváncsi!" – érvelt egy kommentelő.

Persze egy igazán elszánt rajongó lelkesedését ez a kevéssé ízléses villantás sem ingatja meg: „Gabinak még ez is jól áll, csinos, fiatal énekesnő, nem kell irigykedni rá. Na és? Jó feneke van! Hadd mutogassa!" A sok bírálat hatására megkértük hazánk legsikeresebb fitneszladyjét, hogy segítse tanácsaival szebbé formálni Gabi hátsó felét. Rubint Réka szerint Tóth Gabi büszke lehet az alakjára, de természetesen tovább lehet fejleszteni, ezért elárulta, mire van szüksége egy nőnek ahhoz, hogy tökéletes feneke legyen.


- Gabit a hangja miatt csodálja az egész ország, èn is nagy tisztelője vagyok! Semmi gond a fenekével, véleményem szerint ez egy rosszul készült fotò, de természetesen tovább lehet fejleszteni, ezért elárulta, mire van szüksége egy nőnek ahhoz, hogy tökéletes feneke legyen. – Én az intervall futásra esküszöm, ami abból áll, hogy a futásba beiktatunk sprint szakaszokat is. Látható, hogy a sprintereknek milyen brutálisan jó fenekük van – mosolygott Réka, aki más gyakorlatokat is ajánlott.

– Nagy súllyal történő guggolás és kitörés is hasznos, ezek úgy feszesítik a combot és a feneket, hogy az közben vékony marad. Ha elértük a kívánt eredményt, akkor érdemes heti egy-két aerobik órával és rendszeres lábedzéssel szinten tartani az eredményt, hogy szép, kerek, feszes fenekünk maradjon – ajánlotta a szakértő

Szerettük volna megkérdezni Gabit, hogyan értékeli a divatbakit, de nem kívánt nyilatkozni.

Adás előtt ejtették a Kistehént

Elmaradt a Kistehén ­produkciója a vasárnapi X-Faktorban. Az együttest meglepte a döntés. – Rendben elpróbálta a zenekar aznap a számot, majd az adás előtt tíz perccel kiderült, hogy mégsem megy le. Az indoklás szerint az Olyan hülye vagy, nagyon izé vagy című számmal volt problémája a csatornának.

Két hét múlva egy másik dallal várja vissza őket az RTL Klub. – Csak akkor lép fel a Kistehén, ha az identitását megtarthatja. Ez a zenekar alapvetően megosztó, így megértjük, ha nincs közös nevező az RTL-lel – mondta a zenekar me­ne­dzsere, Darabi Zsuzsanna.

Forrás: borsonline.hu