Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A kudarcok betegítették meg Bajor Imrét

Bajor Imre felesége szerint a fel nem dolgozott problémák okozhatták a színész súlyos betegségét, akit anyagi és családi gondok emésztettek. A barátok, ismerősök szerint a színész az utóbbi években csak kifelé mosolygott, miközben belülről felőrölte őt a stressz.
 

"Imre a külvilág felé örök vidám gyerek, belül viszont komor öregúr. Mindig is ilyen volt, amióta csak ismerem, és ennek már harminc éve. Amikor először megjelentek az újságcikkek, hogy Imre beteg, sokan azonnal az alkohollal magyarázták az állapotát. Pedig a duhaj életmódjának ehhez az égvilágon semmi köze. Imre mostanában döbbent rá sok dologra. Arra például, hogy üzletileg elbukott az éttermével, a Kicsihuszárral, és ez anyagilag pont akkor tette tönkre, amikor a leginkább szüksége lett volna a pénzre. Aztán az is bántja, hogy nem volt tökéletes apja a gyerekeinek, akiket rajongásig szeret. Egyszer egy beszélgetés alatt azt mondta, hogy ha újrakezdhetné, sokkal több időt töltene velük. Újra nem kezdheti persze, de remélem, lesz még ideje egy-két dolgot pótolni" - idézte a Bors a színész egyik közeli barátját.

Forrás: Story Online