Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hien és párja külön költöznek

Az énekesnő nemrég számolt be arról, hogy felvették az amerikai Berkeley egyetemre, így jövőre Amerikába költözik szerelmével. A pár azonban nem fog együtt élni.
 
Hien nagyon boldog, hogy teljesült élete álma, amiben dj-ként dolgozó párja, Filippó is támogatja. A szerelmesek jövőre együtt költöznek Amerikába, ám más-más városban fognak élni, másfél órányi autóútra egymástól. A Megasztár felfedezettje azonban nem aggódik, hogy a távolság megrontaná kapcsolatukat.

"Izgatottak vagyunk mind a ketten, ugyanis fenekestül felfordul az életünk, de boldog vagyok, hogy ezt a lépést is közösen tesszük meg. Filippó biztosan talál majd munkát, hiszen jó kapcsolatai vannak New Yorkban, én pedig az egyetemen koptatom majd a padokat. Nagy álmom valósul meg ezzel. A találkozásokat könnyedén meg tudjuk oldani, úgyhogy nem tartok attól, hogy bármilyen probléma merülne fel a kapcsolatunkban emiatt" - mesélte a Blikknek az énekesnő.

Hien elsősorban amerikai tanulmányaira akar koncentrálni, de itthoni karrierjét sem szeretné teljesen feladni.

"A családom és a barátaim nagyon fognak hiányozni, emiatt szomorú is vagyok, de nyárra hazajövök, és természetesen az ünnepekre is. Az itthoni karrieremet sem fogom elhanyagolni, hiszen amikor hazajövök, vállalok fellépéseket. Három évet biztosan Amerikában töltünk, a későbbieket pedig majd meglátjuk."

Forrás: Story Online