Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Van, aki még forróbban szereti

Ha már nem is nagyon emlékszel arra, milyen érzéki lehet, mikor megcirógatja a pasid a tarkódat, vagy ha piciket fúj a hasadra, nézzétek meg együtt A hűtlen című klasszikust. A filmben a mocskosul szexi Olivier Martinez elcsábítja az idősebb (és házas!) Diane Lane-t, és mindketten életük legszenvedélyesebb kapcsolatában találják magukat. A lecke: szokjatok rá újra a hosszú-hosszú, ruhán keresztüli előjátékra. Akár egy étterem vagy eldugottabb sarkában is elkezdhetitek, ahogy a két főszereplő 1.45-nél!

Ha már a nyilvános helyen hancúrozásról beszéltünk, muszáj megemlékezni a Vágy és vezeklés gyönyörű jelenetéről is. Keira Knightley és James McAvoy a bölcsészlányok vágyálmát élik át: egy viktoriánus könyvtárszobában esnek egymásnak, Emily Brontë és John Keats sorainak árnyékában. Persze nem azt tanácsoljuk, hogy iratkozz be a pasiddal a Szabó Ervinbe, de a könyvespolc előtti, állva szeretkező póz nem is olyan rossz!



alami még észvesztőbbre gondoltál? Valami olyasmire, mint A szürke 50 árnyalata? Akkor szerezd be James Spader és Maggie Gyllenhaal erotikus thrillerét, A titkárnőt, ami egy főnök és beosztottja vad, különleges szerelméről szól. A huszonéves lány a Mr. Grey nevű (!) góréja mellett ébred rá, hogy nem is olyan rossz, ha kicsit (vagy nem kicsit) elfenekelik, és hogy mennyire beindul egy kis uralkodó-alattvaló játéktól. Fontos: mielőtt ilyesmire vetemednél, mindenképp beszéld meg a pasiddal, hogy mit szeretnél, és ami még fontosabb, hogy mit nem, mert ebben a műfajban fontos egyeztetni a szabályokat. Igen, most arra gondolunk, hogy senki nem szeretne a Kék Fény műsorban szerepelni a monogramjával...